Kwaliteit

Voor PMP staat kwaliteit niet ter discussie, wij leveren wat is afgesproken.

Daarom beschikt PMP naast het kwaliteitscertificaat NEN-EN-ISO 9001 : 2008 over diverse meetmiddelen en procedures om het kwaliteitsproces te ondersteunen.

Zo heeft PMP de beschikking over een Werth profielprojectorHelio hoogtemeter, Mitutoyo ruwheidsmeter en maakt PMP gebruik van Erowa nulpuntsystemen voor positioneringszekerheid, gebruikt het de Erowa 2D meeteenheid voor diverse doeleinden zoals elektrodemetingen, productvoorinstelling en productcontrole.

Voor het vaststellen van de kwaliteit van onze werkstukken hebben we tevens de beschikking over een Erowa pre-set 3D CNC meetmachine. Deze wordt ingezet voor externe voorinstelling en het meten en daarover rapporteren van diverse onderdelen voor onze klanten. Hierdoor weten we exact wat we leveren en of het aan alle standaards voldoet, desgewenst kunnen we daarover zeer uitgebreid  rapporteren. Proceszekerheid kunnen we waarborgen door op basis van steekproeven of in-proces controle zeker te stellen dat het eindproduct aan de vereisten voldoet.

Natuurlijk heeft PMP ook nog diverse andere meetmiddelen die de medewerkers direct ter beschikking staan.

U ziet, PMP investeert in mensen en middelen om maximaal haar klanttevredenheid te borgen.


Contactgegevens
PMP Precision Metal Parts

Ratio 6a
6921 RW Duiven

Telefoonnummer : 0031 (0) 26 4465518
Faxnummer : 0031 (0) 26 4465519
Mailadres : info@pmpduiven.nl